Willekeurige bemoediging
  • Waargebeurd en ontroerend.
    Ik hoorde laatst een verhaal, een waargebeurd verhaal, een getuigenis van iemand en omdat het in het Engels stond heb ik …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Klaagzangen en gemopper.

s-l300En spreekt onder elkander in klaagzangen en gemopper, laat ondankbaarheid uw leven bepalen zodat negativiteit de boventoon voert..

In welk hoofdstuk van de bijbel staat dit? Nou ehhh nergens. Maar het is tegenwoordig wel iets wat me meer en meer opvalt. Er is zoveel negativiteit om ons heen en je wordt er ook zo snel door beïnvloed…

Maarre.. hoe zit dat dan met mijzelf? Spreek ik altijd positieve dingen uit? Het Bijbelgedeelte waar ik vandaag heen wil omdat ik er zo bij bepaald werd is het volgende:

..en spreekt onder elkander in psalmen, lofzangen en geestelijke liederen, en zingt en jubelt de Here van harte, dankt te allen tijde in de naam van onze Here Jezus Christus God, de Vader, voor alles. Efeziërs 5:19-20.

Weinig aan toe te voegen toch? Behalve dan dat ik er gewoon nog eens extra echt bewust op wil letten bij mijzelf, hoe spreek ik, wat spreek ik en wat voert in mijn leven de boventoon. Misschien een uitdaging? :-)

Het plaatje hieronder zegt: “Vandaag ben ik dankbaar voor… en verder mogen we het zelf invullen ” Een prachtige vraag aan het begin van deze dag, maar ook voor vanavond aan het einde van deze dag.

maxresdefault

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


7 + 7 =