Willekeurige bemoediging
  • De ring… 6
    6. Woensdagmorgen, als Jetteke de kinderen naar school heeft gebracht klopt ze aan de achterdeur van buurman Menno. Deze is …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Extra bericht.

Binnenkant van de DVD box.

Binnenkant van de DVD box.

Een aantal jaren geleden ben ik door Evert ten Ham (o.a. bekend van de EO en Groot Nieuws Radio) gevraagd een cd met hem op te nemen. Hij heeft me uitgenodigd in zijn studio en daar heb ik toen een aantal gedichten ingesproken. Evert zelf heeft ook een paar stukjes ingesproken op de cd. Later is er speciaal muziek voor gecomponeerd, door mijn broer Ronald, wat weer door Evert’s medewerkers gemixt is en daar is toen een prachtige cd uit voortgekomen.

Aan de linkerkant in de kolom kun je alvast 6 van de 13 gedichten beluisteren om een idee te krijgen.

Losse gedichtenkaarten.

Losse gedichtenkaarten.

Evert heeft een mooi geheel gemaakt van de cd. Hij zit in een stijlvolle DVD verpakking waarbij van elk gedicht ook nog een kaart met tekst bijgevoegd is. Het is een bijzonder project geweest en er is nog slechts een beperkt aantal van deze cd’s beschikbaar. In eerste instantie moesten ze 15 euro kosten maar deze laatste cd’s mogen weg voor 7,50 incl. portokosten! Het is een mooi geschenk voor jezelf of voor een ander, dus profiteer ervan zolang de voorraad strekt :-) Even een  mailtje via het contactformulier en dan komt het helemaal in orde.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


4 + 6 =