Willekeurige bemoediging
  • Ken je dat?
    Vandaag een blogje van Joyce, mijn jongste dochter. =============================== Ver weg of dichtbij? Ken je dat, dat je iets in …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Boekjes

Klik op een van de plaatjes als u eens wilt bladeren in mijn boekjes. Met een klik op de pagina worden de letters groter. Nog eens klikken en u krijgt de hele bladzijde weer te zien.

Dat verdien je niet

Door ontmoetingen met mensen, door gesprekken die je hoort of voert, door herinneringen aan eigen ervaringen, of misschien wel door dit alles bij elkaar, ben ik ertoe gekomen om een klein praktisch boekje te schrijven waarmee je zelf aan de slag kunt om de dingen uit het verleden, die je nog steeds dwars kunnen zitten, of je zelfs achtervolgen, te gaan verwerken en een plekje te geven, zodat je er niet langer door gekweld hoeft te worden.

 

 

Het huis op de rots

In September 2009 heb ik een boekje geschreven. Dit heb ik gedaan naar aanleiding van de ervaring die ik maakte, dat mensen het soms moeilijk vinden om hun relatie met Vader God te bouwen. Vaak wordt er gesproken over “stille tijd” of over “intimiteit met God” over “fundamenten” maar voor veel mensen zijn dit niet meer dan kreten waar zij zelf niet verder mee komen. Ik heb daar toen een poos over nagedacht en kwam er zo toe  om op een heel eenvoudige manier hierover een paar handreikingen te doen. Ik heb er veel van mijn dagstukjes in verwerkt en dit gecombineerd met praktijkervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk. Het is een boekje geworden dat makkelijk weg leest, maar wat de lezer ook aanzet tot zelfreflectie. Daarnaast stimuleert het tot nadenken over achtergrond gedachten en drijfveren die onze handel en wandel bepalen. Het laat ook de grote liefde van Vader God zien voor ons, het feit dat wij kostbaar en uniek zijn, het verlangen van God zelf naar die intieme relatie met ons. Het boekje bestaat vooralsnog alleen uit een bestand op mijn computer, daar ik de middelen en de connecties niet heb het echt te laten drukken. Maar aangezien ik het echt heb geschreven om er mensen mee te zegenen is het juist wel mooi dat dat hier, op mijn eigen site, gewoon kan. Zo hoeft er niemand voor te betalen en is het toch beschikbaar voor een ieder die het wil lezen. Ik hoop en bid dat het voor veel mensen tot hulp en tot zegen mag zijn!