Willekeurige bemoediging
  • Ahhh nee!
    Ik dacht vandaag aan een grappig voorval van een  aantal jaren geleden. Op een dag wilde ik wat verschillende cake’s …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Over mijzelf

Januari 2011.

Ik ben dus moeder van 4 geweldige kinderen waar ik supertrots op ben.

Ik heb de laatste 21 jaar de kinderen alleen opgevoed en kortgeleden is de jongste het huis uitgegaan om op zichzelf te gaan wonen. Zij is inmiddels 22 jaar oud en heeft hier in de buurt een gezellig huisje gevonden. In de jaren die achter ons liggen hebben we veel meegemaakt, mooie dingen maar ook moeilijke of verdrietige dingen. Toch hebben we boven alles uit altijd de liefde van onze hemelse Vader in ons leven mogen ervaren. Hij was, en is, er altijd in elke situatie en met dankbaarheid kan ik zeggen dat Hij ons steeds weer op een geweldige wijze heeft gezegend en dat ervaren wij nog steeds. Inmiddels heb ik ook al 5 kleinkinderen, 4 meisjes en 1 jongen. Sanne van 6, Elise van 4, Boaz van 3, Noa van 2 en Lynette van ruim 8 maanden oud.

Dit zijn v.l.n.r. Elise, Lynette en Sanne. De heerlijke meiden van mijn oudste dochter en haar man.

En dit zijn Noa en Boaz, de twee knuffeltjes van mijn tweede dochter en haar man.

Ik heb in de afgelopen jaren veel van de dingen die ik heb meegemaakt in dichtvorm opgeschreven en deze gedichten vertellen van de liefde en de grootheid van de Here God, van Zijn vertroosting en bemoediging die Hij mij gaf in moeilijke momenten van mijn leven. Als je deze gedichten leest kun je er wellicht een stukje van je eigen leven in herkennen, of misschien mag het je bemoedigen in de situatie waarin je verkeert, wellicht kan het een stukje troost of hoop bieden, want deze God, deze liefdevolle hemelse Vader, is nog steeds dezelfde, voor ons allemaal. Hij wil ook vandaag Zijn liefde tonen in het leven van een ieder van ons.

Op deze site heb ik ook een rubriekje “gedachten” waar ik vaak een klein stukje schrijf ter overdenking. Dikwijls voortvloeiend uit alledaagse gebeurtenissen, maar altijd zijn het dingen die in de eerste plaats mijzelf aanspreken, bemoedigen, vertroosten of onderwijzen, dingen die recht uit mijn hart komen en die ik graag met de lezer, de bezoeker van deze site, wil delen in de hoop dat het ook anderen mag zegenen en bemoedigen.

Ik wens een ieder Gods rijke zegen toe,

Ingrid.