Willekeurige bemoediging
 • Ben ik een rechtvaardige?
  Er staat heel veel over rechtvaardigen geschreven in de bijbel en dan ga je daar zo eens over nadenken en …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Alle kerstverhalen gebundeld in 2 boeken.

 

 

20221027_120148

 

 

 

Lieve lezers,

Vanaf vandaag zijn al mijn kerstverhalen, 15 stuks, gebundeld in 2 boeken. nl: Oma’s kerstverhalen en Oma’s kerstverhalen deel 2. Verhalen die ik in de loop der jaren heb geschreven en die ik nu op deze manier heb kunnen publiceren. Verhalen voor jong en oud, ze zijn grappig, ontroerend of spannend en soms ook actueel, van alles wat. Wat al mijn verhalen gemeen hebben is dat het verhalen zijn met een boodschap, een boodschap van liefde en hoop, de boodschap van het evangelie. De boodschap die de Here God, door de geboorte van de Here Jezus, aan ons mee wil geven, namelijk dat Hij van ons houdt!

 

Deel 1 bevat de volgende verhalen:

 1. Het geheim,
 2. Het kleine kerstboompje
 3. De oude Gaart
 4. Slaap maar lekker Liselotje
 5. De ring
 6. Ut mooiste kedoo
 7. Ankie’s grote verdriet

 

 

En deel 2:

 1. Josja’s wens
 2. De schuilhoeken van het hart
 3. De 3 musketiers
 4. Kerstfeest thuis
 5. Een vriendje voor kerst
 6. Brenda toch…
 7. De wensboom
 8. Ook een vluchteling

 

 

Voor het bestellen van de boeken ga je naar : rhttps://www.bravenewbooks.nl/shop/ en geef je bij de zoekfunctie in: Oma’s kerstverhalen.

 

De boeken bevatten respectievelijk 180 en 217 pagina’s en kosten 14,95 per stuk (excl.verzendkosten) Deel 1 is rood en deel 2 is groen. De omslagtekening is door mijn kleindochter Elise gemaakt.

 

Ik ben er echt superblij mee en ik wil deze boeken graag bij jullie, mijn trouwe lezers en lezeressen, aanbevelen.

Ze zijn leuk om zelf te lezen, om voor te lezen of om cadeau te geven.

 Liefs van mij,

Ingrid.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


5 + = 10