Willekeurige bemoediging
  • 1. The way of wisdom.
    Verwerf wijsheid, verwerf inzicht, vergeet niet en wijk niet af van de woorden mijns monds. Verlaat haar niet, dan zal …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Een super verjaardagscadeau!

 

 

 

 

 

Omaś kerstverhalen

Wat een geweldige verrassing!! Afgelopen vrijdag ben ik 65 jaar geworden en voor het eerst in een paar jaar mocht ik het weer “gewoon” vieren met mijn geliefden. Mijn oudste dochter kwam met een cadeautje en toen ik het opende zag ik het boekje hierboven op de foto. Ik dacht: oh leuk, ik houd van kerstverhalen lezen dus ik was er blij mee. Tótdat ik zag dat het een aantal van mijn eigen kerstverhalen zijn die zij heeft uitgekozen om het als boek uit te geven. Wauw!! Wat een geweldige verrassing was dat. We hadden het er al zo dikwijls over gehad met mijn familie om dit een keertje te doen maar het was gewoon voor mij financieel niet haalbaar. Maar nu heeft mijn dochter dit gedaan via een uitgeverij waar je gewoon per boek kunt bestellen en waar je dus niet meteen met grote aantallen, en dus ook grote uitgaven, zit. Ik heb 10 exemplaren gekregen als “startkapitaal” om te verkopen en van de opbrengst kan ik dan weer nieuwe bestellen. Mijn kleindochter van 15 heeft de titel verzonnen en de omslag gemaakt, zo creatief ook, ik ben trots op haar!

Ik ben er echt superblij mee en ik wil het boek ook bij jullie, mijn trouwe lezers en lezeressen, aanbevelen. Als je geïnteresseerd bent kun je bij mij zo’n boek bestellen.

De verhalen die in het boek zijn opgenomen zijn:

Het geheim

Het kleine kerstboompje

De oude Gaart

Slaap maar lekker Liselotje

De ring

Ut mooiste kedoo

Ankie’s grootste verdriet

Het boek bevat 180 pagina’s en kost 14.95 (excl. verzendkosten) en je kunt het via de mail bestellen. Mijn e-mailadres is: ingridsteenbeeknl@gmail.com

Liefs van mij,

Ingrid.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


2 + 5 =