Willekeurige bemoediging
  • De klok…
    Gisteravond waren we met een groepje mensen bij elkaar. We hebben samen gegeten en daarna met elkaar gesproken over het …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Schaapjes…

scholenDeze week zijn de kinderen hier in Zeeland weer naar school gegaan. Groot en klein fietst weer langs de paden naar zijn of haar school. Mijn eigen kleindochter ging voor het eerst naar de brugklas, een hele overgang, en de andere kleinkinderen allemaal een groep hoger. Tja, kleine kindjes worden groot.

Ik werd er zo bij bepaald hoe belangrijk ons gebed voor onze (klein)kinderen is. Weet je, de wereld waarin zij groot worden is niet best, je ziet overal om je heen hoe de duisternis aanwezig is en hoe aan alle kanten deze jonge, kwetsbare mensen, belaagd worden. Het is alsof je je schaapjes midden tussen de wolven moet sturen.

En hoe belangrijk is dan ons gebed!! Iedere dag opnieuw breng ik ze bij de Here God en bid om Zijn bescherming, ze hebben het zo nodig, wij allemaal hebben dat nodig maar de kinderen vooral.

De bijbel zegt dat de Here Jezus bij de Vader is en voor ons bidt en pleit zoals Romeinen 8:34 zegt: Christus Jezus is de gestorvene, wat meer is, de opgewekte, die ter rechterhand Gods is, die ook voor ons pleit. Als de Here Jezus het al nodig vindt om voor ons te bidden en te pleiten hoeveel te meer is het dan onze taak om voor onze (klein)kinderen te bidden?

Ik denk aan Daniël die temidden tussen de leeuwen werd gegooid, menselijk gezien zou je verwachten dat hij met huid en haar verslonden zou worden, aan stukken gescheurd en opgegeten, maar niets was minder waar, de Here God zorgde ervoor dat er geen leeuw was die Daniël kon aantasten. Wat een bescherming. Of wat dacht je van die drie vrienden in de vurige oven? Ook daar bracht God Zijn bescherming en kon het vuur hen niet verslinden en roken zelfs hun kleren er niet naar toen ze eruit kwamen.

08_52_29_0_Kids_PrayMooie dingen die je bemoedigen als je erover nadenkt hè? En deze God is nog steeds dezelfde, ook vandaag. Hij wil ook vandaag nog Zijn bescherming rondom ons en onze kinderen heen plaatsen en wij mogen voor hen bidden en pleiten, elke dag opnieuw! 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


4 + = 5