Willekeurige bemoediging
  • Recepten
    Ik wilde het eens over recepten en receptenboeken hebben vandaag. Zoals bijv. een kookboek. Je hebt een kookboek waarin je …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Dankjewel lieve Noa!

img_0680Zoals de meesten wel weten heb ik 6 kleinkinderen, 5 dames en 1 jongeman :-) Een paar van de meisjes hebben geen groter genoegen dan te tekenen of te schrijven op zo’n klein whiteboardje dat ik in mijn hal heb hangen. Er liggen een paar stiften bij en dan maken ze een tekening voor mij of ze schrijven er iets op. Vandaag is mijn middelste dochter met haar gezin hier gezellig op bezoek en Noa is op het whiteboardje bezig. Op een gegeven moment komt ze met het boardje in de hand naar me toe om me te laten lezen wat ze heeft geschreven. Ik heb er een foto van gemaakt (die je hiernaast kunt zien) maar omdat hij op de foto niet goed genoeg te lezen is zal ik ook nog even hier haar bericht weergeven.

Deze mooie kleine prinses schreef: Hallo Heer, U maakt de dag en ik ben blij dat U zorgt voor mij en ik kan nooit zonder U Heer. En U bent onze herder, als ik bang ben dan zegt U: je hoeft niet bang te zijn en als U bij me bent ben ik niet bang.

NOOIT!!!

Wow, 3 weken geleden 8 jaar geworden, al veel meer meegemaakt dan zo’n klein meisje meegemaakt zou moeten hebben in haar jonge leven, en dan zo’n mooie geloofsbelijdenis, want dat is het!

Hoe bijzonder is het dat zulke jonge kinderen al zo’n intens vertrouwen kunnen hebben en zich zo bewust zijn dat de Here God voor hen zorgt. Ik heb dat ook gezien bij mijn eigen kinderen toen ze nog jong waren en ook bij mijn andere kleinkinderen, dat is zoiets kostbaars. Eerlijk gezegd kan ik, en ik denk misschien wel meerderen van ons?, daar een voorbeeld aan nemen.

Hier zit een trotse en dankbare oma die zich vandaag de boodschap van haar kleindochter ter harte neemt.

Dankjewel lieve Noa!!

Mooie kleine prinses!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


5 + 4 =