Willekeurige bemoediging
  • 6 december 2005
    Vandaag de laatste verzen van Psalm 1, nl. vers 4-5 : Niet alzo de goddelozen: (zij zijn geen frisse groene boom …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

19 december 2008

   Groot is Uw trouw.

Na een tijdje van nadenken ben ik er weer:-) Ik heb eventjes een pauze ingelast, ten eerste
om alles even op een rijtje te krijgen en ten tweede om na te denken of- en zo ja hoe- ik hier verder zou gaan.

In de eerste plaats is het de laatste tijd enorm druk geweest, en nog. Op mijn werk wordt het steeds drukker en heb ik zelfs promotie gemaakt, ha,ha, een vrijwilliger die promotie maakt? Ja, het is zo. Ach weet je, het maakt me eigenlijk niet uit wat voor naam je aan mijn functie geeft, het is het werk wat zo enorm boeiend, dankbaar en mooi is, hoewel je eigenlijk elke dag zoveel narigheid tegenkomt. Echter, wanneer je daar de helpende hand mag reiken, een stukje van Gods liefde mag uitdragen en mensen tot steun en vertroosting mag zijn, is dat het mooiste wat je kunt bedenken.

Verder ben ik ook nogal aan het heen en weer rennen geweest tussen fitness,dokter, oogarts, ziekenhuis enz, enz. Nu ben ik zelfs doorverwezen naar het oogziekenhuis waar ik vanaf Januari minstens eenmaal per maand naartoe moet en waar behandelingen staan te wachten die heel wat toestanden met zich meebrengen en waar je ook elke maand een aantal dagen mee zoet bent buiten de bezoekdagen in het oogziekenhuis. Maar…………….de titel boven dit stukje heb ik niet zomaar gekozen, ik weet dat het de absolute waarheid is, Gods trouw is groot!!! Ik zie het in mijn werk, hoe mensen geraakt mogen worden en veranderen door deze trouwe en liefdevolle God en Vader, ik zie het in mijn eigen leven, al zo dikwijls heb ik dit in mijn eigen leven mogen ervaren op alle gebied en daarom kan ik dwars door alles heen alleen maar altijd weer opnieuw tot deze conclusie komen dat Gods trouw groot is, veel groter dan wij ooit kunnen beseffen of bevatten. Daarom durf ik mij ook met een gerust hart aan Hem toe te vertrouwen in de wetenschap dat Hij te vertrouwen is! En ook waar het mijn gezondheid, mijn ogen betreft, mag ik weten dat Hij de grote Heelmeester is en dat bij Hem geen ding onmogelijk is. Geweldig!!

Ik ga vanaf nu weer af en toe wat schrijven, ik kan niet zeggen hoe veel of hoe vaak, maar ik wil van Gods trouw getuigen en vertellen van de grote dingen die Hij doet, en dat doe ik graag hier op deze site.

Ja, Gods trouw is groot, ik zou eenieder willen zeggen: vergeet het nooit, bedenk het iedere dag opnieuw, en in iedere situatie, hoe moeilijk soms ook, mag je deze woorden hardop uitspreken, vul je hart ermee en je zult merken dat het je goed zal doen en je zal zegenen!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


6 + 9 =