Willekeurige bemoediging
  • Dat verdien je niet (5).
    Ik wil nogmaals benadrukken dat deze stukjes vrij snel achter elkaar komen en dat het teveel is om in korte …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Een gratis boekje!

gratis-crm-systemen[1]

Vandaag een gratis geschenkje voor alle lezers.

Lucas 6:47-48a: ‘Een ieder, die tot Mij komt en Mijn woorden “hoort” en ze “doet”, Ik zal u tonen aan wie hij gelijk is. Hij is gelijk aan iemand, die bij het bouwen van een huis diep gegraven en het fundament op de rots gelegd heeft….’

Het huis op de Rots

In September 2009 heb ik een boekje geschreven. Dit heb ik gedaan naar aanleiding van de ervaring die ik maakte, dat mensen het soms moeilijk vinden om hun relatie met Vader God te bouwen. Vaak wordt er gesproken over “stille tijd” of over “intimiteit met God”, over “fundamenten”, maar voor veel mensen zijn dit niet meer dan kreten waar zij zelf niet verder mee komen. Ik heb daar toen een poos over nagedacht en kwam er zo toe  om op een heel eenvoudige manier hierover een paar handreikingen te doen. Ik heb veel van mijn dagstukjes in dit boekje verwerkt en dit gecombineerd met praktijkervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk en natuurlijk in de eerste plaats in mijn eigen levne. Uiteraard is het woord van God de bron van waaruit dit boekje is geschreven.

Het is een boekje geworden dat makkelijk weg leest, maar wat de lezer ook aanzet tot zelfreflectie. Daarnaast stimuleert het tot nadenken over achtergrondgedachten en drijfveren die onze handel en wandel bepalen. Het laat ook de grote liefde van Vader God zien voor ons, het feit dat wij kostbaar en uniek zijn, evenals het verlangen van God zelf naar die intieme relatie met ons. Het boekje bestaat vooralsnog alleen uit een bestand op mijn computer, maar aangezien ik het echt heb geschreven om er mensen mee te zegenen is het juist wel mooi dat dat hier, op mijn eigen site, gewoon kan. Zo hoeft er niemand voor te betalen en is het toch beschikbaar voor een ieder die het wil lezen. Ik hoop en bid dat het voor veel mensen tot hulp en tot zegen mag zijn!

Het bestand is kortgeleden bewerkt door een vriend die ervoor gezorgd heeft dat het nu, als het goed is, voor iedereen te downloaden is.

Perce_cliff_house[1]Zoals gezegd, het is gratis, je kunt het voor jezelf gebruiken, maar het is ook zeer geschikt om samen met anderen in een groep te gebruiken voor bijv. een stukje fundamenten studie. Eventueel kun je het uitprinten en het echt als een werkboekje gebruiken.

Ik wens je Gods zegen toe.

Hier kun je het boekje vinden: Het huis op de Rots.

———————————————————————
Copyright © 2014 . Alle rechten voorbehouden

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


5 + 8 =