Willekeurige bemoediging
  • Pottenbakkersklei.
    Zoals klei in de hand van de pottenbakker, zo ben jij in Mijn hand, zegt de Heer. De eerste regel …
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Berichtje aan God.

Vandaag zomaar een berichtje aan God, een gebed vanuit mijn hart naar Hem. Ik ben Hem zo dankbaar voor al Zijn liefde voor mij en inplaats van allerlei dingen te vragen wil ik Hem mijn dank brengen voor wat Hij voor mij doet en betekent.

Trouwe Vader, liefdevolle God, dank U wel voor Uw goedheid en Uw genade. Dank U wel dat U zo enorm veel van mij houdt, wat ben ik dáár toch verschrikkelijk blij mee. Ik ben blij dat ik Uw kind mag zijn en dat ik Uw liefde elke dag opnieuw mag ervaren. Ik dank U ook dat U alle omstandigheden, elke pijn, elke moeite die op mijn pad komt, wilt en kúnt gebruiken om er iets goeds uit voort te laten komen. Dat heb ik al zo dikwijls mogen ervaren en daar ben ik U zó dankbaar voor. Dank U wel voor Uw begrip, voor Uw belangstelling, voor Uw medeleven, Uw warmte, Uw zegeningen die mijn deel mogen zijn, voor Uw ontferming, Uw voorziening, Uw trouw, Uw vrede en Uw rust. Dank U wel dat ik mij geheel aan U mag toevertrouwen en dat ik elke dag opnieuw mijn leven in Uw handen mag geven, ook deze dag weer, wat heerlijk. 

Vader, ik heb U lief met geheel mijn hart, geheel mijn ziel en geheel mijn verstand en ik wil niets liever dan elke dag weer in Uw nabijheid zijn, met U spreken, met U overleggen, van U leren en mijn liefde tonen door de dingen die ik denk, zeg en doe, en door gehoorzaam te zijn aan U en aan Uw woordIk houd van U Vader!

Een dikke knuffel voor U, van mij.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


+ 2 = 6