Willekeurige bemoediging
  • 8 oktober 2006
    Misschien heb ik het weleens verteld, maar ik ga op zondagmorgen altijd een klein uurtje eerder naar de dienst, omdat …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

En de winnaar is…

Nou. mijn blogje van gisteren met de daarbij behorende vraag was een hele uitdaging, dat heb ik wel gemerkt aan de reacties. Ik vind het wel heel mooi om te lezen hoe één gebed op verschillende manieren opnieuw is geschreven. Het is best nog wel lastig hoor :-) Ik kreeg zelf de vraag terug of ik ook mijn “hertaling” wilde schrijven en dat doe ik natuurlijk graag. Ik zal hem onderaan erbij zetten.
Ik heb besloten dat er drie winnaars zijn en de gebeden van deze drie heb ik hieronder geplaatst. Ik hoop dat als je ze leest je er blij van mag worden en dat je er misschien door geïnspireerd wordt om zelf ook in simpele woorden uit te spreken naar de Here God wat Hij voor jou betekent. Fijne dag!
————————
Reactie van Lineke:
Geplaatst op 10 juli 2015 at 10:35

God en Vader U bent altijd liefdevol. En Uw Naam wil ik eren. U bent de grootste veel groter dan wie dan ook. U verdient het Heer om toegejuicht te worden om dankjewel te zeggen en om helemaal vol te zijn van U. U komt met een lichtje om mijn hart te bekijken. U verdient het om toegejuicht te worden zoals we in een stadion doen Heer.
Omdat U nooit veranderd dat U van me houd en dat dat ook nooit veranderd ondanks wat ik doe of wie ik ben ben ik vreselijk blij en wil U dat vertellen.
U heeft de mensen zo lief dat Uw Uw Zoon naar deze wereld stuurde om te sterven voor onze verkeerde dingen en daardoor mag ik altijd bij U komen met alles wat me bezig houdt.
Dank U wel lieve Here Jezus dat U dat voor me deed.
Ik wil U daar altijd voor blijven bedanken Amen.

————————

Reactie van Anneke:
Geplaatst op 10 juli 2015 at 16:27

Hallo Ingrid, even reageren op je laatste vraag van 10 juli.

Lieve Heere Jezus, Vader in de hemel,
U bent heilig en het waard om U te danken.
U bent er altijd voor mij,
Wil U met Uw liefde in mijn hart wonen omdat ik Uw weg mag volgen.
Dank U dat U uw leven gaf voor mijn zonden,
Dat deed U uit liefde voor mij.Ik kan U niet missen want U wijst mij de weg die ik gaan moet.
Dat is de weg naar het eeuwig Vaderhuis.
Dank voor Uw liefde en goedheid tot in der eeuwigheid.
Ik ben blij dat U dat voor mij hebt gedaan en tot redding. Dat ik voor altijd bij U mag wonen.

Amen.

———————–

Reactie van Yvonne:
Geplaatst op 10 juli 2015 at 18:32

Dat was moeilijker dan ik gedacht had!! Ik ga hard oefenen maar hier een poging:

Lieve Papa, ik wil U laten weten hoe geweldig ik U vindt. Uw naam is zo bijzonder, ik ken geen naam die zoveel kracht bezit. Ik wil U hartelijk bedanken want U verdient dat. U bent het ook die ziet wat ik doe en weet of ik in mijn hart met de goede dingen bezig ben. U verdiend het echt dat ik zoveel van U hou en ik wil u bedanken dat U zo bijzonder bent. Dank U dat u ondanks mijn fouten altijd van mij zult houden ook al heb ik dat niet verdiend. Jezus heeft er voor gezorgd dat mijn fouten vergeven kunnen worden.
Jezus, U bent degene die mij zo goed kent, u bent alles voor mij. U bent degene waarop ik kan vertrouwen, degene die mij redt als ik het moeilijk heb en degene die mijn leven geweldig maakt. U hebt gezorgd dat ik bij Papa terecht kan doordat U al mijn verkeerde dingen hebt vergeven. Ik vind U geweldig en ik wil U bedanken elke keer weer als ik uw naam hoor of wanneer ik bij U ben. Nu en voor altijd.

———————–

Mijn reactie:

Here God, U bent voor mij net als een Papa waar ik zóveel van houd. Als ik Uw naam hoor of uitspreek dan word ik daar al blij van, ik vind het super dat U in mijn leven bent. Ik weet wel dat ik nog veel dingen verkeerd doe maar U schijnt met een licht in mijn hart zodat alle foutjes voor mij zichtbaar worden en ik er met U over kan praten. U wordt dan niet boos op mij, U laat mij voelen dat U van mij houdt en zelfs zóveel dat U de Here Jezus, Uw eigen kind, dood heeft laten gaan voor mij. Here Jezus, ik begrijp er niks van dat U dat gedaan heeft maar ik ben er wél héél erg blij mee. U bent tenminste een echte Vriend, U zou mij nooit verraden, U bent echt te vertrouwen dat weet ik wel zeker! En dat ik elke keer wanneer ik dat wil zomaar een praatje mag maken met onze lieve Papa in de hemel is geweldig! U maakt mij zó blij en daar zal ik U altijd voor blijven bedanken!!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


3 + 2 =