Willekeurige bemoediging
  • 29 juli 2005
    Als zoveel mensen biddend vragen: kom Here, kom toch met Uw kracht, zou Hij niet luisteren en horen naar Zijn …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Elke morgen weer.

Wat is het heerlijk om te weten
hoe lief mijn Vader mij toch heeft,
hoe Hij áltijd met mij meedenkt
en mij Zijn wijsheid steeds weer geeft.

Wat zou ik zonder Hem ooit moeten
hoe eenzaam zou ik hier dan staan,
als ik niet elke morgen weer
met Hem mijn dag mag binnengaan.

Soms is het zomaar een kleine gedachte aan iets wat er in mijn leven gebeurd is, soms is het een vogeltje dat zo heerlijk zit te zingen, soms is het één van de kinderen of kleinkinderen waar ik mee spreek. Allemaal op zich kleine dingen maar ze kunnen me zo’n dankbaar gevoel geven. En aan de andere kant zijn er, zowel in mijn leven alsook in ieder anders leven, de moeilijke of verdrietige dingen die we allemaal wel kennen. Maar in beide omstandigheden is er de wetenschap dat de Here God erbij is, dat hij met ons mee lacht en ook mee huilt, dat Hij met ons meedenkt, meeleeft en dat Hij er werkelijk altijd is, geen enkele seconde laat Hij ons alleen…

Weet je, dat is iets dat zó diep gaat en zo’n warm gevoel van liefde naar boven brengt. Wat een voorrecht om een kind te mogen zijn van die Hemelse Vader.

Ik wens een ieder deze dag toe dat je Zijn nabijheid mag ervaren, dat je Zijn liefde en Zijn warmte mag voelen en dat je dat ene mag vasthouden, Hij is er elke seconde van deze dag, bij alles wat je doet en meemaakt, Hij laat jou, Hij laat ons, nooit alleen!!

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


2 + 1 =