Willekeurige bemoediging
 • Dit koester ik!
  Als ik om mij heen kijk, dan zie ik veel mensen die hun vertrouwen kwijt zijn, hun vertrouwen in hun …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

De spiegel van Gods liefde.

Sommige mensen denken weleens dat de mate van Gods liefde voor ons, afhankelijk is van de daden die zij doen. Met andere woorden, als ze een dag hebben waarop ze het aardig verknald hebben, kan God niet zoveel van hen houden en op een dag die wel redelijk verlopen is hebben ze kans op iets meer liefde. Maar als je zo over de Here God denkt, dan heb je waarschijnlijk het idee dat je Zijn liefde moet verdienen. Zo is het niet, je kúnt het zelfs niet verdienen. De Here God heeft een onvoorwaardelijke liefde voor ieder van Zijn kinderen, Zijn handgemaakte kunstwerken, en hóé je soms ook kunt knoeien, die liefde wordt nooit minder.

Mijn kinderen zijn inmiddels op een leeftijd gekomen waarop ze zelf hun eigen weg gaan en hun eigen keuzes maken. En als je zelf kinderen hebt, dan weet je dat dat niet altijd keuzes zijn waar je zelf achter kunt staan. Maar al sta je niet achter de keuzes die het kind maakt, je staat wél achter het kind, de liefde die je hebt voor dat kind kán niet kapot. Die blijft!! En zó is het ook met de liefde die onze hemelse Vader voor ons heeft, ik kreeg ooit van mijn dochter een kaartje met een uitspraak erop en daar stond: “Ik zag vanochtend de liefde van God in de spiegel”.

Kijk vandaag nog maar eens een keertje extra in de spiegel!!

Ik keek in de spiegel vanmorgen
en ik zag daar mezelf in dat glas,
‘k zag fouten en mindere kanten
ja ik zag me precies zoals ik was.
Maar toen ik wat beter ging kijken

zag ik mij in een heel ánder licht,
het licht van Gods eindeloze liefde
en de weerschijn beroerde mijn gezicht.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
 • Jolanda:

  Beste Ingrid,
  Ik ben een cover aan het ontwerpen voor een bijbel voor een vriendin van mij. Je plaatje Precious, Beautiful, Chosen, Loved zou helemaal bij haar passen. Zou ik deze mogen gebruiken?

  Hartelijke groet,

  Jolanda Kromhout


5 + 6 =