Willekeurige bemoediging
  • 16 februari 2006
    Op de weg die wij bewandelen, die smalle weg, die weg die ten eeuwigen leven leidt, kan het soms best …
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Bloemen van vrede.

Kortgeleden heb ik van mijn oudste dochter een heel mooi Bijbels dagboekje gekregen. Zij had het zelf en vond het zo mooi dat ze het overal vertelde en al vele mensen gezegend heeft door ze ook zo’n boekje te geven en mij dus ook. Het is een prachtig boekje waar je echt van opgebouwd wordt en waar ik ’s morgens mijn dag mee begin waarna ik dan ook altijd gelijk dingen heb om voor te danken en voor te bidden.

Vanmorgen las ik in dit boekje en het stukje dat ik las was weer zó direct en zo herkenbaar dat ik dacht: Ja, zo heb ik dat ook mogen ervaren in mijn leven. Hier kan ik alleen maar amen op zeggen en ik wil vandaag een klein stukje hiervan doorgeven en bid dat het ook voor jou, lieve lezer, een stukje bemoediging mag brengen.

———-

“Door de droogte van de woestijn heb Ik je dichter naar Mij toegetrokken. Op de meest verlaten plekken heb je bloemen van vrede zien bloeien. Je hebt geleerd om Mij voor moeilijke tijden te danken, in het vertrouwen dat Ik door die tijden heen Mijn beste werk doe. Je hebt ontdekt dat je afhankelijkheid van Mij de sleutel is waardoor je Mij beter leert kennen, en dat is het allergrootste geschenk.”

———-

De Heer zal je voortdurend leiden, Hij zal je verkwikken in dorre streken, Hij maakt je botten sterk en krachtig. Je zult zijn als een bevloeide tuin, als een bron waarvan het water nooit opdroogt. Jesaja 58:11.

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


+ 9 = 11