Willekeurige bemoediging
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

80 jaar!

gefeliciteerd[1]full30801023[1]Vandaag is mijn lieve moeder 80 jaar geworden. Wat zijn we met elkaar dankbaar dat we haar nog mogen hebben en wat houden we veel van haar.

Gisteren hebben we een surpriseparty voor haar gehouden. In het diepst geheim hebben we met elkaar overlegd en plannen gesmeed en er is hard aan gewerkt, maar het resultaat was geweldig!! Wat een werk maar wát een liefde ook spreekt hieruit. Zonder uitzondering heeft ieder lid van onze familie hierin deelgenomen, zelfs mijn broer en schoonzus die in Brazilié zendingswerk doen hebben door middel van een speciaal gemaakt filmpje, en een live skypeverbinding deel kunnen nemen aan het grote feest en ook zijn zoon, die helemaal in Zuid-Duitsland woont en er ook niet bij kon zijn, heeft samen met zijn vrouw een lieve boodschap via een filmpje gestuurd. De verrassing was geweldig geslaagd, mijn moeder had totaal geen enkel idee dat dit stond te gebeuren. We waren gisteren met 51 mensen en dat waren dus alleen (schoon) kinderen klein- en achterkleinkinderen. Echt een bijzondere avond!

Ik ben dankbaar dat ik bij mijn ouders geboren mocht worden, een warm en veilig thuis, nooit ruzie’s tussen mijn ouders, nooit hardheid of liefdeloosheid, we kregen alle aandacht die we nodig hadden, konden altijd bij hen terecht met onze vragen of problemen, ze waren er altijd voor ons en ook al is mijn vader 8 jaar geleden overleden, mijn moeder is er nog steeds voor ons. Ze heeft belangstelling voor iedereen, bidt voor al haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen, leeft mee met iedereen en heeft geen groter plezier dan voor anderen te zorgen. En ook al gaat dat niet meer zo makkelijk, omdat ze nogal wat lichamelijke problemen heeft, ze doet wat ze kan en altijd met heel veel liefde. Mijn moeder is de beste moeder die ik mij ooit had kunnen wensen!

mijn mama

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


7 + 4 =