Willekeurige bemoediging
Recente reacties
Archief

CD: U bent er altijd

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

60!

60Vandaag is het (zoals elk jaar op deze dag :-) mijn verjaardag, en opnieuw ben ik dankbaar voor een jaar dat is voorbijgegaan. Een jaar waar ik, als ik erop terugzie, de grote zegeningen van de Here God mag zien. Een jaar waarin ik Zijn liefde als nooit tevoren heb mogen proeven. Een jaar waarin Hij mij heeft meegenomen op Zijn weg, en ik ben dankbaar voor Zijn nooit aflatende steun, trouw, goedertierenheid, liefde, warmte, troost, blijdschap, vrede, zegeningen, goede gaven en geduld. Ieder moment van elke dag wás Hij er, bereikbaar en beschikbaar, altijd tijd voor een gesprek, voor het luisteren naar mijn gebeden, mijn vragen, maar ook om gewoon eens even zomaar samen stil te zijn. Geweldig!!

Het is mijn grote wens dat die oneindig grote liefde van onze hemelse Vader, een ieders hart bereiken en ook vérrijken mag. Dat Zijn vrede al onze harten mag vullen en vervullen en dat Hij de eerste plaats in ons leven mag hebben en houden. Dat Hij echt realiteit zal mogen zijn dat Hij iemand zal worden, zoals Job het ooit zei: “Slechts van horen zeggen had ik van U vernomen, maar nu heeft mijn oog U aanschouwd” Job 42:5Hem te mogen zien en te laten zien, in al Zijn mooie en sprankelende facetten. Onze Vader, die ons leven kleur geeft.

Ja, in dankbaarheid terugkijken op het afgelopen jaar, en in vertrouwen vooruit zien naar het komende, in de wetenschap dat Hij nooit verandert en dat Hij ook dit komende jaar invulling gaat geven. Dat ik mijn hand in de Zijne mag leggen en mag wéten, zéker weten, dat Hij mij zal leiden. En ik zou tegen een ieder willen zeggen, leg toch ook je hand in die van de Here en wéét dat Hij hem nooit los zal laten en dat Hij je veilig op je bestemming brengen zal. En het zal heus weleens stormen in ons aller leven, maar Hij zal ons veilig bewaren, en dat te weten is zo goed!

Ik wandel met U samen
hand in hand steeds voort,
totdat ik strakjes komen zal
daar aan die hemelpoort.
De weg is soms wel moeilijk
maar ik hoef nooit alleen,
U brengt mij veilig eenmaal thuis,
dwars door de stormen heen.

Ik dank U voor de warmte
van het afgelopen jaar,
voor trouw en voor genade
en voor elk liefdevol gebaar.

Als ik nog eens terugkijk
is mijn hart slechts vol en blij,
’t loopt over Heer van dank
omdat U zóveel houdt, van mij.

Ingrid 6 juni 2017 (1) (1)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail


+ 1 = 5